Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 59 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

23ste European Vascular Course (EVC) in Maastricht 10-12 maart 2019

23ste European Vascular Course (EVC) in Maastricht 10-12 maart 2019

Beste collega,

 

De 23ste European Vascular Course (EVC) wordt van 10-12 maart, 2019 in Maastricht georganiseerd. Het preliminaire programma is te zien op www.vascular-course.com.

Op zaterdag 9 maart organiseert de UEMS Section and Board of Vascular Surgery het Europese vaatchirurgische examen en kandidaten kunnen zich aanmelden op www.uemsvascular.com.

 

Het programma van EVC bestaat uit een theoretisch deel met 132 “invited lectures” op het gebied van arteriële, veneuze en vaattoegang problematiek en een praktisch curriculum met meer dan 60 workshops en training sessies met modellen en simulatoren. Daarnaast zijn er master classes voor chirurgische technieken, het schrijven en beoordelen van wetenschappelijke artikelen, verschillende non-invasieve diagnostische methoden en interventies.   

 

Op basis van het curriculum heeft MedTech Europa recent de classificatie ”Third Party Organized Procedure Training” aan EVC toegekend. Dit is een unieke beslissing en betekent dat medische bedrijven op individuele basis chirurgen en assistenten financieel kunnen ondersteunen om deel te nemen aan EVC.

 

Als EVC organisatie bieden wij graag alle assistenten, differentianten en fellows een speciale registratie fee van 150€ voor het gehele congres aan. Aanmelden kan via i.vermeeren@pauwelspco.nl

Wij verheugen ons op een grote opkomst,

 

Michael Jacobs

 

Prof Dr Michael Jacobs

Chairman and Professor of Surgery

Maastricht University Medical Center