Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 59 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuws

Nieuws

Op deze pagina vindt u relevante informatie voor chirurgen m.b.t. COVID-19. Heeft u input, mail naar r.tabak@heelkunde.nl. Bekijk de COVID-19 pagina van de FMS voor algemene informatie. 

De cursus is vooral gericht op Vaatchirurgen en AIOS die beperkte ervaring hebben in endovasculaire technieken en / of de differentiatie vaatchirurgie (willen gaan) volgen. 

Sinds dit jaar is de cursus een verplicht onderdeel voor de differentiatie vaatchirurgie.

Registratie:
U kunt uw deelname registreren bij de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde
Contact: Dr. Olivier H.J. Koning - vaatchirurg
E-mailadres: o.koning@jbz.nl 


Klik hier voor het programma.

Klik hier voor het programma.

Op 8 oktober jl. heeft staatssecretaris Paul Blokhuis zijn standpunt inzake bevolkingsonderzoek AAA aan de Tweede Kamer laten weten. Hij is van mening dat er inhoudelijk onvoldoende aanleiding is om over te gaan tot bevolkingsonderzoek. Staatssecretaris Blokhuis ondersteunt de lijn van de NVvV en de NVvH om dit onderwerp te prioriteren binnen de richtlijnen en geeft aan dit traject bij de NVvV, de NVvH en de NHG met belangstelling te zullen volgen.

In 2018 is de ontwikkeling van de landelijk transmurale afspraak (LTA) antistollingszorg op initiatief van de Nederlandse Internisten Vereniging gestart. Inmiddels is deze gereed voor commentaar. Met veel genoegen legt de werkgroep u de LTA antistollingszorg voor ter becommentariëring. De uiterste reactietermijn is dinsdag 1 oktober 2019.


Op dinsdag 26 maart 2019 vond het Witness seminar vaatchirurgie plaats in het Trefpunt Medische Geschiedenis op Urk. De dagvoorzitter was drs. A. van der Tol. De notulen van het seminar treft u beneden als bijlage.

Pagina's