Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
085 04 81 460 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuws

Nieuws

Het 40-jarig jubileum van de NVvV zal groots gevierd worden met een feestavond op 3 november 2022 in hotel Krasnapolsky in Amsterdam, gevolgd door de lustrum najaarsdag op 4 november. Graag inloggen voor het programma.

We staan voor grote uitdagingen in de gezondheidszorg. Als we nu niets doen, stijgt het totaal aantal hart- en vaatpatiënten naar 1,9 miljoen in 2030. Het nieuwe kabinet kan samen met het cardiovasculaire veld het tij keren.

Om te inventariseren waar in de heelkunde kennishiaten zijn blijven bestaan is recent het project “NVvH Kennisagenda 2.0” gestart, met als doel de NVvH kennisagenda uit 2018 te vernieuwen en een zo relevant mogelijke nieuwe kennisagenda op te stellen.

Deze interactieve cursus van 1,5 dag wordt georganiseerd voor een kleine groep deelnemers en is gericht op vaatchirurgen die net met minimale invasieve perifere interventies beginnen. Voor differentianten vaatchirurgie is de cursus een verplicht onderdeel van hun opleiding. Deelname registreren kan via: O.Koning@jbz.nl

De NVvV najaarsvergadering zal plaatsvinden op 5 november 2021 in Hart van Holland te Nijkerk.

Voor het verwezenlijken van haar missie, 25% reductie in CV ziektelast in 2030, heeft de DCVA vijf kernactiviteiten ontwikkeld; de pijlers Onderzoeksbeleid, Valorisatie, Implementatie, Talent en Data-infrastructuur.

1e editie - 'Het Aneurysma van de Abdominale Aorta’
Vrijdag 24 september 2021
Fort De Batterijen, Nieuwegein

Een concept fundamenteel anders dan andere symposia!
#inspireer #leer #ontmoet 

Woensdagavond 23 juni 19.30 - 21.00 via Teams

Wilt u weten hoe waardevol Samen beslissen en de tools hiervoor zijn in de vaatchirurgie? Wilt u uitkomstinformatie beter gebruiken in de spreekkamer? Wilt u weten wat ertoe doet voor vaatpatiënten? Neem dan deel aan deze gratis webinar! Klik op de link in de flyer.

Zoals in de ALV besproken heeft de NVvV in samenwerking met Alii (een onafhankelijk platform voor medische kennis) een leden-App ontwikkeld. In de NVvV App vindt u alle leden met adresgegevens, bestuursfuncties en interessegebieden. Daarnaast zijn in de app de meest recente richtlijnen opgenomen (Nederlands als recent, anders Europees) in een interactief format met flowcharts. Verder is er verschillende informatie beschikbaar over opleiding, certificering of over belangrijke verenigingsdocumenten. Hier klikt u door voor een introductiefilm. Uw inloggegevens krijgt u via Alii per email. Wij zouden u willen vragen om ons zo veel mogelijk feedback te geven over de App om de nodige verbeteringen door te voeren.

Tot onze spijt hebben wij, na ampel beraad, moeten besluiten om de Najaarsdag van onze vereniging (gepland op vrijdag 6 november) in verband met de toename van Covid-19 besmettingen GEEN doorgang te laten vinden. De toename van besmettingen gedurende de afgelopen weken maakt dat een plenair evenement met een groot deel van vaatchirurgisch Nederland onverstandig wordt geacht. Wij hopen op begrip voor deze beslissing.    

Pagina's