Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
085 04 81 460 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuws

Nieuws

De ALV zal op donderdag 3 juni van 20.00 tot 21.00 uur plaatsvinden, via ZOOM. De agenda en ZOOM-link ontvangt u te zijner tijd.

De eerstvolgende Web-tv uitzending vindt plaats op 31 maart 2021 van 20.30-21.30 u.
Onderwerp: Thoracale aorta dissectie
Sprekers: Prof. dr. H.J.M. Verhagen, Prof. dr. G.W.H. Schurink en Dr. A.W.J. Hoksbergen

De Vaatdagen zullen online plaatsvinden op 7 juni 2021.
Meld je hier aan voor de Vaatdagen nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Zoals in de ALV besproken heeft de NVvV in samenwerking met Alii (een onafhankelijk platform voor medische kennis) een leden-App ontwikkeld. In de NVvV App vindt u alle leden met adresgegevens, bestuursfuncties en interessegebieden. Daarnaast zijn in de app de meest recente richtlijnen opgenomen (Nederlands als recent, anders Europees) in een interactief format met flowcharts. Verder is er verschillende informatie beschikbaar over opleiding, certificering of over belangrijke verenigingsdocumenten. Hier klikt u door voor een introductiefilm. Uw inloggegevens krijgt u via Alii per email. Wij zouden u willen vragen om ons zo veel mogelijk feedback te geven over de App om de nodige verbeteringen door te voeren.

Tot onze spijt hebben wij, na ampel beraad, moeten besluiten om de Najaarsdag van onze vereniging (gepland op vrijdag 6 november) in verband met de toename van Covid-19 besmettingen GEEN doorgang te laten vinden. De toename van besmettingen gedurende de afgelopen weken maakt dat een plenair evenement met een groot deel van vaatchirurgisch Nederland onverstandig wordt geacht. Wij hopen op begrip voor deze beslissing.    

De ALV zal wel doorgang vinden, maar op dezelfde wijze als afgelopen juni, namelijk digitaal. Noteert u in uw agenda donderdag 5 november 20:00-21:00 uur. U ontvangt te zijner tijd de agenda en de ZOOM-link om toegang te krijgen tot de vergadering.

Op deze pagina vindt u relevante informatie voor chirurgen m.b.t. COVID-19. Heeft u input, mail naar r.tabak@heelkunde.nl. Bekijk de COVID-19 pagina van de FMS voor algemene informatie. 

Pagina's