Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 59 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Uitnodiging Basiscursus Endovasculaire Technieken 2019

Uitnodiging Basiscursus Endovasculaire Technieken 2019

Geachte collega,

 

Ook komend jaar organiseert de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie, voor de 21e keer, een basiscursus endovasculaire technieken. Bijgaand tref je de uitnodiging. De cursus is er op gericht om kennis van de materialen op te doen en terminologie van endovasculaire procedures eigen te maken. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor procedureplanning en “beren op de weg” en ruimte om zelf te oefenen op flow en VR modellen.

  

Met inmiddels meer dan 210 deelnemers in de afgelopen 20 episodes, is dit een cursus gericht op het begrip van de verschillende technieken en materialen. Daarnaast kan in VR en een realistisch flowmodel op de hybride operatiekamer in kleine groepen met intensieve begeleiding worden geoefend De cursus is vooral gericht op Vaatchirurgen en AIOS die beperkte ervaring hebben in endovasculaire technieken en / of de differentiatie vaatchirurgie (willen gaan) volgen en biedt de mogelijkheid uitgebreid stil te staan bij de verschillende endovasculaire materialen, toepassingen en basis technieken. Uit ervaring blijkt dat ook hernieuwde kennismaking met de materialen (als men de cursus al eens heeft gevolgd, maar intussen niet veel ervaring heeft opgedaan) als zinvol wordt ervaren.

 

Er is plaats voor 12 deelnemers, om in een kleine groep de interactie optimaal te houden.

Aanmelden kan per mail bij o.koning@jbz.nl. In verband met de kosten en organisatie, en de beperkte mogelijkheid tot laatste moment wijzigingen geldt een annuleringsregeling.

 

Hartelijke groet,

 

Namens de NVvV,

 

Hence Verhagen en Olivier Koning

 

Omdat het niet altijd eenvoudig is geïnteresseerde AIOS te bereiken verzoeken wij de opleiders de AIOS in uw kliniek te attenderen op deze cursus.