Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
085 04 81 460 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

CASH-3V

CASH-3V

CASH-3 Vasculair
De verplichte Cash-3V cursus voor de differentianten vaatchirurgie behandelt de SCHERP thema's 26 tot en met 32 (Thema 26: Cerobravasculaire pathologie; Thema 27: Vasculaire toegangsweg; Thema 28: Chronisch veneuze insufficiëntie; Thema 29: Ischemisch been; Thema 29adv: Diabetische voet; Thema 30: Ischemische arm; Thema 31: Aneurysmatisch vaatlijden; Thema 32: Vasculaire varia).

De CASH-3V bestaat uit e-learning, 4 trainingsdagen (verspreid over het jaar) en één examendag. De trainingsdagen en examendag vinden plaats in het TechMed Center op de Universiteit Twente. Op het moment dat een AIOS de keuze voor de differentiatie tot vaatchirurg gemaakt heeft kan hij/zij zich inschrijven voor de CASH-3V via deze website. De AIOS krijgt hiermee toegang tot alle e- learning, de benodigde informatie en het schema van trainingsdagen en examendagen voor de komende twee jaar.

  • Een trainingsdag bestaat o.a. uit case based discussion, hands on training, paper discussion en reflectie. Ook zijn op deze dagen sponsoren aanwezig (Cook, Gore, Medtronic en Terumo Aortic). De thema’s rouleren over deze trainingsdagen en elke AIOS doorloopt per trainingsdag 2 thema’s en 2 of 3 sponsorworkshops. Zo is de AIOS aan het einde van de vier trainingsdagen goed voorbereid op het CASH-3V examen dat jaarlijks in oktober plaatsvindt.
  • Tijdens het examen wordt er steekproefsgewijs op klinisch redeneren, kennis, literatuur en vaardigheden binnen de thema’s van SCHERP. Deelname aan de trainingsdagen en het behalen van de summatieve toetsing is verplicht voor het verkrijgen van het NVvV vaatcertificaat.
  • Het examenreglement van het CASH-3V examen kunt u hier uploaden.

Op deze website vind je informatie over de CASH-3 Vasculair en een link naar een inschrijfformulier voor het gehele programma. Het inschrijfgeld van 3750,- euro betaal je in twee gelijke termijnen (bij inschrijving en 12 maanden daarna). Na inschrijving voor de CASH-3V krijg je toegang tot de online leeromgeving Canvas. Hier vind je:

  • De e-learning en digitale studiematerialen voor elk van de vasculaire thema's van SCHERP;
  • De data van de trainingsdagen in de komende twee jaar, met de thema's die per dag kunt volgen;
  • De data van de examendagen in de komende twee jaar.

Met vragen over de CASH-3V kun je terecht bij de projectgroep via TechMedAcademy@utwente.nl

Impressie CASH-3V oktober 2015

Het onderwijsprogramma van de NVvV wordt ondersteund door een educational grant van: