Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 59 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuws

Nieuws

Klik hier om direct te registreren voor de NVvV Najaarsdag op 3 november te Antwerpen.
Maak t/m 1 oktober gebruik van het early bird tarief. 

Deadline indienen abstract 1 oktober 2017. 

De NVVV nodigt u uit voor het Najaarscongres 2017 in Antwerpen. Dit jaar zijn ook onze Belgische collega’s van harte uitgenodigd voor een unieke dag.

Let op:
Registratiemodule geopend vanaf medio augustus!

Dit jaar organiseert VASCUTEK Nederland een ééndaagse Dutch Vascular Course (DVC) en wel op donderdag 14 september a.s. van 09.00 tot 19.00 uur in Culemborg.
De dag zal in het teken staan van Thoracale en Abdominale Aorta Pathologie.
Als dagvoorzitters zullen Dr Floris Vos / St Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en Dr Joost van Herwaarden / UMC Utrecht deze dag in goede banen leiden.

Adequate bloeddrukmonitoring rondom carotisendarterectomie (CEA), zowel intra-operatief als postoperatief, is van groot belang ter voorkoming van complicaties. Hoewel eerder onderzoek heeft aangetoond dat hemodynamiek een belangrijke rol speelt in het optreden van postoperatieve complicaties, is er vooralsnog geen duidelijke richtlijn met betrekking tot welke bloeddruk intra- of postoperatief gehanteerd dient te worden, noch hoe deze bewerkstelligd moet worden.

Op 19 mei j.l. heeft prof. dr. G.J. de Borst aan de Universiteit Utrecht zijn intreerede 'Hoofdzaken', als hoogleraar in de faculteit Geneeskunde op het vakgebied Vaatchirurgie, uitgesproken. 

 

The Uppsala Aortic Fellowship is an international combined clinical and research fellowship program dedicated to promoting knowledge in management of aortic pathologies among senior vascular trainees.

Wellicht ten overvloede maken wij u erop attent dat de reactietermijn voor het aanmelden van klinieken voor Diep Veneus Occlusief is verlengd tot 1 juni 2017

Graag willen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen betreffende de problematiek rond de vergoeding en erkenning van de behandeling van patiënten met chronisch diep veneus obstructief vaatlijden. In bijgaande brief zult u aantreffen:
•             de eisen welke gesteld worden aan klinieken die deze zorg willen gaan bieden;
•             de procedure rond aanmelding.*

Pagina's